Opis:Produkt wytworzony z filetu aloesu i nie zawiera skórki.
Ten niezwykle bogaty w wartościowe składniki odżywcze produkt został udostępniony milionom ludzi na świecie w czystej, nieskażonej postaci. Dzięki opatentowanej przez firmę Lily of the Desert formule ALOESORB przyswajanie witamin i minerałów zwiększa się kilkakrotnie. Technologia ta jest pierwszą tego typu w branży aloesowej i to wyróżnia Lily of the desert od innych firm zajmujących się a (...)
Opis:PROMOCJA!!! PRZY ZAKUPIE 4 SZT ALOE VERA GEL 0,946L GALARETKA GELLY 360ML JEDYNIE ZA 1ZŁ!!! POLECAMY!
Ten niezwykle bogaty w wartościowe składniki odżywcze produkt został udostępniony milionom ludzi na świecie w czystej, nieskażonej postaci. Dzięki opatentowanej przez firmę Lily of the Desert formule ALOESORB przyswajanie witamin i minerałów zwiększa się kilkakrotnie. Technologia ta jest pierwszą tego typu w branży aloesowej i to wyróżnia Lily (...)
Opis:Zestaw biwakowy wyposażony w: 2 talerze, 2 noże, 2 widelce, 2 łyżeczki, 2 kubki ze stali szlachetnej, ściereczkę, pojemnik na cukier i pojemnik na mleko. Wymiary 33 x 27 x 12cm; materiał 600 D nylon
Opis:WSiP 1984, str 352+dodatek, stan db+ (podniszczona lekko okładka)
ISBN 83-02-00402-2
W książce omówiono zasady eksploatacji i obsługi samochodów oraz sposoby napraw części i zespołów samochodowych. Ponadto książka zawiera wiadomości dotyczące organizacji i działalności zakładów zaplecza motoryzacji.
Spis treści
Od autora
Część I Eksploatacja
1. Wiadomości wstępne
2. Zasady eksploatacji pojazdów samochodowych
2.1. Pojęcia p (...)
Opis:NOVUM 1989, str. 190, stan db
SPIS TREŚCI
Przedmowa
Stukajmy szczęścia w przyrodzie
I. Tragizm współczesnej cywilizacji
II. Walka o życie ludzkie jest rozpoczęta
III. Urodziłeś się pod Panną, czy pod Lwem?
— Data urodzenia a zdrowie człowieka
IV. Uważaj, gdzie mieszkasz
— Podłoże gruntu
— Materiał budowlany
— Urządzenia wewnętrzne
V. Jaki jest twój ubiór
— Materiał ubrania
— Forma stroju
— Wielostronne (...)
Opis:PWSZ 1968-70, str. 436+456 ,stan db (lekko zakurzona, podniszczona okładka, podpisane)
ISBN
Książka zawiera podstawowe wiadomości o organizacji pracy i procesach technologicznych w zakładzie gastronomicznym. Omawia szczegółowo obróbkę wstępną i cieplną warzyw, owoców i grzybów oraz przetwory z mleka, jaj i ich zastosowanie w technice kulinarnej.
Książka zaznajamia z różnymi metodami sporządzania zup, sosów, jak. również potraw: mięsny (...)